https://bijvianen.nl/wp-content/uploads/2020/02/shutterstock_135082805.jpg

Woningen

Wie in Hoef en Haag is geweest, is al snel verkocht. Je voelt je er meteen thuis. De drie wijken in het dorp staan garant voor een eigen sfeer en woningmix. Nieuwbouwproject BijVianen biedt in totaal 160 woningen, verspreid over Het Lint, Het Dorpshart en De Erven. In fases worden hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in verschillende afmetingen, uitvoeringen en naar keuze met diverse opties gerealiseerd. Een deel van de tussenwoningen wordt aangeboden als sociale koopwoningen. Nieuwkomers die hun eerste woning kopen, doorstromers die een grotere woning zoeken, senioren die misschien juist kleiner willen wonen: iedereen is welkom. Alle woningen zijn voorzien van modern sanitair en tegelwerk.

Fase 3 - De Erven: bekijk het woningaanbod!

Alle woningen in fase 1 en 2 zijn verkocht. Op 17 februari om 12.00 uur is de verkoop van de 38 woningen van fase 3 gestart. De inschrijving is vanaf maandag 7 maart om 9.00 uur gesloten.

Er komen 38 nieuwe koopwoningen in De Erven:

– 24 hoek- en tussenwoningen type S, T en M
– 12 twee-onder-één-kapwoningen type K en L
– 2 vrijstaande woningen type J

Bekijk het nieuwe aanbod.

De woningen van fase 3 hebben een eigen karakter en zijn voorzien van unieke elementen zoals pergola’s, erkers en dakkapellen. Door het toepassen van verschillende materialen en bijzondere metselwerk reliëfs, krijgen de woningen een rijke en eigentijdse uitstraling. De architect maakt een keuze in de afwerking en toepassing van de stijlelementen in de gevels per woningtype. De plattegronden leggen wij in basis vast maar jijzelf kunt nog volop woonwensen doorvoeren zoals indelingswijzigingen en uitbreidingsopties. Alle woningen worden zeer duurzaam, all-electric, met onder andere een individuele bodemwarmtepomp en goede isolatie. Door de vloerverwarming én vloerkoeling ervaar je veel wooncomfort.

Hoek- en tussenwoningen

Er is volop keuze in hoek- en tussenwoningen in BijVianen fase 3. Er komen in totaal 24 rijwoningen, verdeeld over twee driekappers, twee vierkappers en twee vijfkappers. De woningen liggen allemaal in een landelijke woonsfeer in deelgebied De Erven. De uitstraling laat niets te wensen over: bijzondere gevelelementen en dakkapellen sieren de woonblokken. In combinatie met het gevarieerde woningaanbod ontstaat er een landelijk en afwisselend straatbeeld. De woningen zijn echt stuk voor stuk uniek!

Twee-onder-één-kapwoningen

Verspreid over het plangebied in De Erven komen 12 prachtige twee-onder-één-kapwoningen in twee verschillende typen. Voor deze typen is er volop keuze in de ligging. De woningen hebben gemeen dat alle gevels rijk gedetailleerd zijn van de hand van architectenbureau Schippers Architecten BNA. Alle twee-onder-één-kapwoningen krijgen die fijne U-vormige plattegrond waardoor je zowel een grote living als een heerlijke leefkeuken kunt creëren. En de woningen zijn ook nog eens zeer duurzaam.

Vrijstaande woningen

De 2 vrijstaande woningen in De Erven in BijVianen fase 3 komen op bijzonder mooie plaatsen in het nieuwbouwplan. De vrijstaande woning met aansprekende architectuur is zeer rijk gedetailleerd en vormt een sterke samenhang met de overige woningen in de directe omgeving. De begane grond is standaard voorzien van een prachtige erker én een zijuitbouw. De erker aan de voorzijde geeft de living allure. Door de zijuitbouw is het heerlijk leven in de woonkeuken. Een huis waar het echt op elke plek genieten is.

De situatiekaart geeft de locatie van deze woningen in De Erven aan.

Aansprekende architectuur

Niet alleen de woningmix is gevarieerd, ook de architectuur is divers, past mooi in de bestaande omgeving en spreekt bijzonder aan. De woningen hebben een eigen karakter en zijn voorzien van unieke elementen zoals pergola’s, erkers en dakkapellen. Door het toepassen van verschillende materialen en bijzondere metselwerk reliëfs, krijgen de woningen een rijke en eigentijdse uitstraling. Iedere woning heeft een eigen identiteit en ieder straatbeeld toont samenhang in een natuurlijke omgeving.

Slim parkeren

De beleving van de groene en waterrijke ruimte staat in de hoofdrol. Zonde om dat mooie uitzicht te belemmeren. Wie de auto niet kan parkeren op eigen terrein maakt daarom gebruik van kleine parkeerterreinen. Letterlijk om de hoek en uit het zicht. Uitkijken over natuur in plaats van over auto’s: daar is over nagedacht.

Duurzaam en innovatief

De woningen in BijVianen zijn helemaal van nu, voorzien van duurzame innovatieve technieken. Met een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, een ventilatiesysteem uitgevoerd als warmteterugwinning (WTW), comfortabele vloerverwarming/ vloerkoeling, goede luchtdichting, hr ++ glas en hoogwaardige isolatie hou je de energiekosten laag en draagt jouw woning bij aan een beter klimaat. Je bent helemaal klaar voor de toekomst.